O nama 

Klinika je osnovana 2016. godine od strane Žarka Bata koji je i danas jedini vlasnik i osnivač, dok je direktor sin Darko Bat. Tim čine stručnjaci u području fizioterapije, bacc.physioth Ivana Slade-Šilović i bacc.physioth Slaven Rede i bacc. phtysioth Mihela Relković. U našem centru pružamo široki raspon usluga i individualizirani pristup kako bi svakom pacijentu ponudili maksimalnu kvalitetu usluge i ostvarili što bolje rezultate i zadovoljstvo pacijenta.

Bioclinic centar trenutno se nalazi u Zagrebu s ciljem da svoje usluge proširimo i na druge gradove diljem lijepe naše kako bi se sve više približili svojoj viziji pružanja pristupačnih, modernih i učinkovitih metoda poboljšanje kvalitete života diljem cijele Hrvatske. Uz podršku naših dosadašnjih pacijenata koji su naša najveća garancija uspješnih i učinkovitih metoda liječenja poput fizioterapije, Ozono terapije, manualne terapije, aromaterapije, biorezonantne dijagnostike želimo razviti svijest o ovim, u našim krajevima, još prilično novim metodama poboljšanja i dijagnosticiranja raznih zdravstvenih stajna. Uvijek pazimo da svojim pacijentima nudimo vrhunsku modernu tehnologiju koja ima znanstvena pokrića i dokazano djelovanje.

Upoznajte nas

Žarko Bat

Vlasnik i osnivač tvrtke BAT d.o.o koji svojim radom i iskustvom ostvaruje dugogodišnji uspjeh u poslovanju te proširuje poslovanje na Bioclinic s ciljem poboljšanje kvalitete života. 30 godina se bavi komplementarnim granama medicine s naglaskom na Biue i U’incima eternih ulja na zdravlje. Pristalica je teorije da svaka bolest ima lijek u prirodi. Napisao je dvije knjige: “Tajne ljekovitih btuaka” i  “Teška odluka”. Prva knjiga daje spoznaje što sve biljke mogu izliječiti, a druga knjiga olakšava oboljelima odluku o liječenju službenom medicinom ili alternativom. U knjizi “Teška odluka” demasira šarlatane zbog kojih bolesnici gube novac i dragocijeno vrijeme za izliječenje.

Darko Bat

Diplomirao 1997. na Ekonomskom, odjel marketinga, direktor od 1998. godine. Od onda radi kao direktor u BAT d.o.o. 2015. poslovanje se proširuje i na Bioclinic odjel, te 2016. počinje rad unutar Bioclinica s Diacom biorezonantnom dijagnostikom. Od 2016. redovito pohađa Diacom školovanja po svijetu.

Slaven Rede

Nakon završenog Zdravstvenog učilišta i diplome na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu dobiva titulu prvostupnika fizioterapije. Nastavljajući svoje obrazovanje završava tečajeve i stječe certifikate za Kinesio Taping KT1-KT2 , tečaj manualne fizioterapije po Kaltenborn/Evjenth pristupu za donje i gornje ekstremitete te donji dio kralježnice te tečaj za Cupping Therapy. Nakon višegodišnjeg iskustva u polju fizioterapije 2017. postaje član Bioclinic tima unutar kojeg je svojim radom poboljšao kvalitetu života velikom broju korisnika.

Mihaela Relković

Nakon završenog Zdravstvenog učilišta i diplome na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu dobiva titulu prvostupnika fizioterapije. Nakon završenog pripravničkog staža radi u struci te se 2019. pridružuje Bioclinic timu te svojim radom i znanjem doprinosi kvaliteti Bioclinic usluga.

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas