Ozonska nano kupka 

Današnji shizofren tempo života odličan je povod za istinski tretman opuštanja. Upravo vam zato nudimo pravi wellness opuštajući tretman u kojem ćete uživati u nano-mikro mjehurićima ozona pomiješanim s vodom.
Ovakva ozonska kupka omogućava potpuno novi pristup tijelu, istovremeno ga njegujući te pružajući zdravstveno blagotvoran efekt: Ovakav je tretman u svijetu već dugo poznat I nudi se u mnogim boljim hotelima I centrima za ljepotu I zdravlje. Nakon stresa na poslu, gužvi po gradu, obaveza s djecom i ostalih događaja jednostavno ste zaslužili ovako nešto

U ČEMU JE TAJNA USPJEHA OVE OZONSKE NANO KUPKE ?

Bez dovoljno kisika stanice postaju sve slabije i podložnije razvoju bolesti. Prvi simptomi manjka kisika u organizmu su: umor, slabost, osjećaj hladnoće, slabljenje pamćenja i koncentracije, lupanje srca, bolovi u mišićima, bljedilo, vrtoglavica, razdražljivost, česte infekcije, pojačano lučenje želučane kiseline.
Nadalje, manjak kisika u organizmu dovodi do srčanih bolesti, probavnih tegoba, bolesti dišnih puteva, kroničnih infekcija, bolnih, upaljenih i natečenih zglobova, opće slabosti.
Na primjer, uzrok srčanog udara je smanjen dotok kisika u srčani mišić zbog začepljenih koronarnih arterija, što rezultira jakim bolovima u prsištu, a na mjestu prestanka opskrbe kisikom ostaje trajno oštećenje.

Nano čestice zadržavaju ozon dulje vrijeme i zbog svoje nano veličine prodiru duboko u kožu stvarajući pozitivne učinke na epiderm. Iz tih razloga ima iscjeljujući učinak na bolesti kože/psorijaza-ekcemi-prištići i ostali dermatološki problemi kože.

OVU WELLNESS KUPKU MOŽETE OBOGATITI I RAZNIM ETERIČNIM ULJIMA, OVISNO O TOME ŠTO ŽELITE POSTIĆI
Za potpuni ugođaj predlažemo:
•  Opuštanje : sandalovina, cedrovina, ruža (djeluju na živčani sustav, smanjuju iscrpljenost)

•  Glavobolja : sandalovina, grejp, kamilica, eukaliptus
•  Bolje raspoloženje : limun, vrbena, jasmin
•  Nesanica : lavanda, kadulja, ruža
•  Romantika za dvoje : ylang ylang, ruža

"Isprobala sam anticelulitnu masažu od 10 tretmana i ugodno sam se iznenadila s vidljivim rezultatima. Također sam prezadovoljna s klasičnom masažom. Osoblje je iznimno ljubazno, a s druge strane vidljiva je njihova stručnost u svakom segmentu, od savjetovanja do konkretnih ciljanih savjeta. Moja preporuka svakome."

Klementina Bosus

"Hvala svima na odličnom tretmanu! Oduševljena sam pristupom terapeuta i terapeutskim postupcima. Posebno želim istaknuti blagodati masaže i ozonske saune i kupke nakon koje sam se osjećao osvježeno i opušteno!"

Nataša Arapović

"Vrlo sam zadovoljna uslugama sportske masaže, a korištenjem ozonske saune brzo sam primjetila pozitivne učinke na zdravlje. Terapeuti su vrlo ljubazni, stručni i profesionalni! Zato preporučujem ovaj centar svima !!
Vidimo se opet! 🙂

Iva

"Znajući za Bioclinic odlučio sam se na svojem putovanju kroz Zagreb posjetiti istu i počastiti sebe sa ozonskom komorom. Ispostavilo se da je termin "počastiti sebe" ispravan. Ugodna atmosfera, vrlo ljubazno osoblje koje je imalo razumijevanja iako se prethodno nisam najavio! Put sam nastavio kao da sam tek počeo putovanje, osvježen i IT žargonom resetovan !!! Nekoliko stotina kilometara iza i nekoliko koji čekaju ispred prekinuti na najljepši način. Novo iskustvo, živim dosta daleko od Zagreba, ali sljedeće putovanje ću podijeliti u dva dijela na istom mjestu, ovaj put sa nano-mikro kupkom sa ozonom.
Toplo poreporučujem!

Nedzad Grebović

"Tople preporuke za BioClinic centar. Mogu reći samo pohvale profesionalni, pouzdani, simpatični, vrhunski terapeuti.
Hvala na izvanrednoj usluzi!
Vidimo se opet!"

Sabina Urbanc

"Izrazito sam zadovoljna tretmanom maderoterapije uz stručno i educirano osoblje učinci su brzo vidljivi.
Pohvale i za ljubaznost i ugodan ambijent"

Biserka Krpetić

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas