Od početka naše prakse u Bioclinicu primjetili smo da preko 90 % klijenata kod nas dolaze s nekom dijagnozom, stanjem, problemom i/ili bolovima na koštano-mišićnom sustavu.
Naš je cilj da se svaki klijent, bez obzira na vrstu tegoba koja ih muči, nakon našeg tretmana osjeća najmanje 50 % bolje nego prije dolaska kod nas.

Svim klijentima pristupamo jednako, na ulasku primjećujemo kako hodaju, kakvo im je držanje i stabilnost. Prije tretmana postavljamo pitanja, dok se tijekom tretmana uglavnom komunicira dlanovima.
Često puta im pred velikim ogledalom kažemo što smo vidjeli dok smo pregledavali tijelo, da bi i klijenti znali na što točno mislimo. Na ovaj način klijenti puno lakše i s više povjerenja slušaju i prihvaćaju upute koje će kroz vrijeme dovesti do pozitivne promjene (olakšanje problema, smanjenje bolova ili nestanak stanja/dijagnoze).

Masaža je zaista nešto najbolje što možete napraviti za sebe, odnosno svoje zdravlje. Od masaže imate samo korist i možemo je napraviti na svakom živom biću.

U svojoj osnovi, medicinska masaža radi sve što i druge vrste masaža : obavlja manipulaciju tkivima (mišićima, tetivama, kožom, živcima, vezivnim tkivom) u cilju smanjivanja bolova i/ili napetosti te povećanju pokretljivosti zglobova.
Vrlo je važno znati kako tijelo radi motorički. Također, vrlo je važno znati prepoznati napetost u tkivu, kao i primijetiti i reagirati na reakcije klijenata.

previous arrow
next arrow
Slider

Svaki fizioterapeut je jedinstven i ima svoj stil i kod različitih ćete fizioterapeuta dobiti i različiti tretman. Kao što je 7+5=12, također je i 10+2=12. Želimo reći da to ne znači da je jedan stil bolji od drugog. Jedino na što se trebate usredotočiti je osjećaj koji imate prije, za vrijeme i nakon masaže.

Najljepše je ako vam klijent nakon prve masaže dovede supružnika, djecu, člana obitelji….to je više nego dobar znak da su zadovoljni našim radom, što nas istovremeno inspirira da stalno učimo nove stvari o ljudskom tijelu, anatomiju, wellnessu, kako bi s poštovanim klijentima postigli što bolje rezultate.

Vaš Bioclinic tim.