Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama.
Maderoterapija je terapija koja potječe iz Kolumbije i koja se zasniva na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži.
Osoba se prvo masira glatkim drvenim valjkom kako bi se privikla na ovu masažu. Koža se potom tretira valjkom za piling koji potiče cirkulaciju, a zatim slijedi tretman posebno rezbarenim valjkom kojim se ulazi u dublje slojeve kože.
Tretman podrazumijeva i cupping masažu kojom se dodatno uklanja narančina kora.
Prednosti:

* 100% prirodno, neinvazivno i bez kontraindikacija
* Otpušta mišiće
* Podstiče limfnu drenažu
* Uklanja toksine
* Ubrzava metabolizam
* Uništava celulit
* Topi masti
* Tonira i zateže kožu

Ova tehnika podrazumijeva niz ponavljajućih pokreta,  korištenjem oko desetak različitih drvenih alata. Drvene oklagije manipuliraju ciljanim područjima koja obuhvaćaju : mišiće, masnoće i celulit, potičući limfni sustav, kako bi se tijelo što prije oslobodilo toksina. Ovo oslobođenje toksina dalje djeluje na metabolizam koji elimiminira masnoću. Pokreti također razbijaju tvrdoglave naslage celulita, čime se smanjuju ispupčenja i izglašuju rupice od “narančine” kore.
Prvi rezultati vide se već nakon prvog tretmana, a za najbolje je rezultate potrebno dolaziti 3 puta tjedno (broj tjedana je individualan i ovisi o stanju osobe).
Vaš Bioclinic tim.