Laserska akupunktura

Najvažniji korak koji pušač može napraviti kako bi produžio život i povećao kvalitetu istog je odviknuti se od pušenja: svatko tko to uspije učiniti poboljšati će i svoje, i zdravlje svoje obitelji, a uštedjet će pozamašnu svotu novaca.

Prednosti laserske akupunkture

Laserska akupunktura je potpuno sigurna i bezbolna.
Blage laserske zrake se primjenjuju na određene akupunkturne točke tijela, potiču tjelesnu proizvodnju endorfina. To su prirodne tjelesne kemikalije koje imaju smirujući, opuštajući učinak. Kada želimo prestati pušiti, događa se nagli pad razine endorfina koji dovodi do jake želje za nadoknadu endorfina koji daje smirujući učinak.
Laserski tretman stimulira proizvodnju endorfina
što postepeno dovodi do gubitka želje za pušenjem, a na takav se način prestaje s pušenjem bez nervoze, stresa i naknadnog dobivanja kilograma.
Laser vam pomaže da se othrvate želji za cigaretom
jer prirodno nadoknađuje endorfin i smanjuje stres. Tretman laserskom akupunkturom je metoda koja koristi hladni laserski snop visoke valne dužine i male energije koji se primjenjuju na određene energetsko-akupunkturne točke na rukama, ušima i nosu.

Opis postupka

  • Akupunkturni laserski tretman
  • Magnete za uho koji su potpora odvikavanju od pušenja
  • Respiracijski trening (uključuje sugestivnu relaksaciju)
  • Tretman u suhoj slanoj sobi

Trajanje(min)

Minimalan broj dolazaka : 5 (u slučaju potrebe I više)

"Isprobala sam anticelulitnu masažu od 10 tretmana i ugodno sam se iznenadila s vidljivim rezultatima. Također sam prezadovoljna s klasičnom masažom. Osoblje je iznimno ljubazno, a s druge strane vidljiva je njihova stručnost u svakom segmentu, od savjetovanja do konkretnih ciljanih savjeta. Moja preporuka svakome."

Klementina Bosus

"Hvala svima na odličnom tretmanu! Oduševljena sam pristupom terapeuta i terapeutskim postupcima. Posebno želim istaknuti blagodati masaže i ozonske saune i kupke nakon koje sam se osjećao osvježeno i opušteno!"

Nataša Arapović

"Vrlo sam zadovoljna uslugama sportske masaže, a korištenjem ozonske saune brzo sam primjetila pozitivne učinke na zdravlje. Terapeuti su vrlo ljubazni, stručni i profesionalni! Zato preporučujem ovaj centar svima !!
Vidimo se opet! 🙂

Iva

"Znajući za Bioclinic odlučio sam se na svojem putovanju kroz Zagreb posjetiti istu i počastiti sebe sa ozonskom komorom. Ispostavilo se da je termin "počastiti sebe" ispravan. Ugodna atmosfera, vrlo ljubazno osoblje koje je imalo razumijevanja iako se prethodno nisam najavio! Put sam nastavio kao da sam tek počeo putovanje, osvježen i IT žargonom resetovan !!! Nekoliko stotina kilometara iza i nekoliko koji čekaju ispred prekinuti na najljepši način. Novo iskustvo, živim dosta daleko od Zagreba, ali sljedeće putovanje ću podijeliti u dva dijela na istom mjestu, ovaj put sa nano-mikro kupkom sa ozonom.
Toplo poreporučujem!

Nedzad Grebović

"Tople preporuke za BioClinic centar. Mogu reći samo pohvale profesionalni, pouzdani, simpatični, vrhunski terapeuti.
Hvala na izvanrednoj usluzi!
Vidimo se opet!"

Sabina Urbanc

"Izrazito sam zadovoljna tretmanom maderoterapije uz stručno i educirano osoblje učinci su brzo vidljivi.
Pohvale i za ljubaznost i ugodan ambijent"

Biserka Krpetić

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas