Laser za mršavljenje

Pretilost je na žalost, u današnje vrijeme, poprimila epidemijske razmjere. Ubrzan tempo života, stres, nepravilna prehrana, nesigurnost na radnom mjestu….sve to uzima svoj danak koji dovodi do prekomjerne težine.
Svima nam je to poznato : dođete umorni s posla, nešto obavite po kući i već je kasna večer. Shvaćate da ste gladni, i jasno je da idete vidjeti čega ima u hladnjaku..Ili, dogodi vam se nešto nepredviđeno, kao što je emocionalna stresna situacija i potpuno je ljudski da se idete utješiti hranom.
Ovakve stvari događaju se svima nama, i mogli bi ih nabrajati do unedogled.

Smršaviti je lako uz laserski tretman i vaccai zrnca

Najučinkovitija metoda

Tretiranje raznih bolesti i ovisnosti, bezopasni i neinvazivni tretmani.Brza rješenja tražimo u izgladnjivanju, tabletama i pripravcima za mršavljenje, bolnim kozmetičkim zahvatima i sličnom, čime radimo još veću štetu vlastitom organizmu, a kilogrami se vraćaju!
Kako bi se trajno riješili suvišnih kilograma i osigurali zdravlje organizma, Bioclinic Vam nudi lasersku metodu mršavljenja kao spoj akupunkture i akupresure, što se statistički pokazalo kao najučinkovitije jer se željena težina održava uz pomoć primjene akupresure prema uputama iz brošure koju dobijete. Uložite li svega dvadesetak minuta dnevno, bez gladovanja ćete uspijevati održavati željenu težinu.

Potreban samo 1 dolazak na tretman
Ne samo da je najučinkovitija metoda, nego i najjeftinija i najjednostavnija jer zahtjeva samo jedan dolazak na tretman laserom, a daljnje tretmane akupresure provodite dalje sami kada Vam odgovara prema uputama iz brošure koju ćete dobiti u Bioclinic-u.
Također, u postupku tretmana dobit ćete i i vaccai zrnca koja se stave na akupresurnu točku i vrše stalnu akupresuru kako bi osjećaj gladi nestao.

Prestanite se mučiti izgladnjivanjem i dođite u Bioclinic te počnite najlakše i najučinkovitije mršavljenje!

U cijenu tretmana uključeno je:

  • Laser tretman
  • Savjetovanje o prehrani
  • Pokazivanje akupresurnih točaka
  • Brošura s opisom točaka, trajanjem i djelovanjem
  • Vaccai zrnca za akupresuru uha

"Isprobala sam anticelulitnu masažu od 10 tretmana i ugodno sam se iznenadila s vidljivim rezultatima. Također sam prezadovoljna s klasičnom masažom. Osoblje je iznimno ljubazno, a s druge strane vidljiva je njihova stručnost u svakom segmentu, od savjetovanja do konkretnih ciljanih savjeta. Moja preporuka svakome."

Klementina Bosus

"Hvala svima na odličnom tretmanu! Oduševljena sam pristupom terapeuta i terapeutskim postupcima. Posebno želim istaknuti blagodati masaže i ozonske saune i kupke nakon koje sam se osjećao osvježeno i opušteno!"

Nataša Arapović

"Vrlo sam zadovoljna uslugama sportske masaže, a korištenjem ozonske saune brzo sam primjetila pozitivne učinke na zdravlje. Terapeuti su vrlo ljubazni, stručni i profesionalni! Zato preporučujem ovaj centar svima !!
Vidimo se opet! 🙂

Iva

"Znajući za Bioclinic odlučio sam se na svojem putovanju kroz Zagreb posjetiti istu i počastiti sebe sa ozonskom komorom. Ispostavilo se da je termin "počastiti sebe" ispravan. Ugodna atmosfera, vrlo ljubazno osoblje koje je imalo razumijevanja iako se prethodno nisam najavio! Put sam nastavio kao da sam tek počeo putovanje, osvježen i IT žargonom resetovan !!! Nekoliko stotina kilometara iza i nekoliko koji čekaju ispred prekinuti na najljepši način. Novo iskustvo, živim dosta daleko od Zagreba, ali sljedeće putovanje ću podijeliti u dva dijela na istom mjestu, ovaj put sa nano-mikro kupkom sa ozonom.
Toplo poreporučujem!

Nedzad Grebović

"Tople preporuke za BioClinic centar. Mogu reći samo pohvale profesionalni, pouzdani, simpatični, vrhunski terapeuti.
Hvala na izvanrednoj usluzi!
Vidimo se opet!"

Sabina Urbanc

"Izrazito sam zadovoljna tretmanom maderoterapije uz stručno i educirano osoblje učinci su brzo vidljivi.
Pohvale i za ljubaznost i ugodan ambijent"

Biserka Krpetić

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas