Dezinfekcija vozila 

Poštovani, trenutno se nalazimo u situaciji kada je važnije nego ikad brinuti o sebi i obitelji, ali i drugima oko sebe. Stoga dajemo sve od sebe kako biste Vi i Vaše obitelji mogli u potpunosti dezinficirati unutrašnjost vaših vozila.

Zbog veće sigurnosti odlučili smo ponuditi dezinficiranje vašeg vozila u našim servisnim centrima upotrebom generatora ozona MP 8000 napravljen u Americi, moćan uređaj koji generira 8 gr/h ozona. Taj uređaj se nalazi u vrhu ponude uređaja koji generiraju ozon.

Usluga je namijenjena poduzećima koja se bave djelatnostima poput prijevoza putnika i robe kao što su taxi poduzeća, rent-a-car, dostavne službe i druge slične djelatnosti. Također možemo dogovoriti uslugu dezinfekcije vaših osobnih vozila.

Dezinfekcija taxi vozila od iznimne je važnosti sada u ovoj situaciji kada vlada pandemija Covid-19 virusa. Također rent-a-car vozila treba redovno dezinficirati zbog veće frekvencije korisnika u njima.

Dodatne informacije

Važno je napomenuti da izlazimo na teren te možemo dogovoriti dezinfekciju Vaših vozila bez da vozila dovezete k nama u servisni centar. Minimalna kvota za izlazak na teren je 3 vozila.

Antivirusna dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila čisti i dezinficira kompletni klimatizacijski sistem i sistem dovoda zraka. Čišćenjem se u vozilu i u sustavu dovoda zraka stvara takav higijenski prostor koji onemogućuje stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja. Prema normi EN 14476 u samo 20-ak minuta eliminira 99,99% svih virusa, uključivo virus SARS-CoV-2 (Covid-19) iz sustava dovoda zraka te unutrašnjosti vozila.

Ova usluga odnosi se na osobna, dostavna i kombi vozila svih marki. Za cijenu dezinfekcije teretnih prostora većih vozila nas kontaktirajte na navedeni broj telefona ili na email.

Javite nam se

Cijena (PDV uključen)

"Isprobala sam anticelulitnu masažu od 10 tretmana i ugodno sam se iznenadila s vidljivim rezultatima. Također sam prezadovoljna s klasičnom masažom. Osoblje je iznimno ljubazno, a s druge strane vidljiva je njihova stručnost u svakom segmentu, od savjetovanja do konkretnih ciljanih savjeta. Moja preporuka svakome."

Klementina Bosus

"Hvala svima na odličnom tretmanu! Oduševljena sam pristupom terapeuta i terapeutskim postupcima. Posebno želim istaknuti blagodati masaže i ozonske saune i kupke nakon koje sam se osjećao osvježeno i opušteno!"

Nataša Arapović

"Vrlo sam zadovoljna uslugama sportske masaže, a korištenjem ozonske saune brzo sam primjetila pozitivne učinke na zdravlje. Terapeuti su vrlo ljubazni, stručni i profesionalni! Zato preporučujem ovaj centar svima !!
Vidimo se opet! 🙂

Iva

"Znajući za Bioclinic odlučio sam se na svojem putovanju kroz Zagreb posjetiti istu i počastiti sebe sa ozonskom komorom. Ispostavilo se da je termin "počastiti sebe" ispravan. Ugodna atmosfera, vrlo ljubazno osoblje koje je imalo razumijevanja iako se prethodno nisam najavio! Put sam nastavio kao da sam tek počeo putovanje, osvježen i IT žargonom resetovan !!! Nekoliko stotina kilometara iza i nekoliko koji čekaju ispred prekinuti na najljepši način. Novo iskustvo, živim dosta daleko od Zagreba, ali sljedeće putovanje ću podijeliti u dva dijela na istom mjestu, ovaj put sa nano-mikro kupkom sa ozonom.
Toplo poreporučujem!

Nedzad Grebović

"Tople preporuke za BioClinic centar. Mogu reći samo pohvale profesionalni, pouzdani, simpatični, vrhunski terapeuti.
Hvala na izvanrednoj usluzi!
Vidimo se opet!"

Sabina Urbanc

"Izrazito sam zadovoljna tretmanom maderoterapije uz stručno i educirano osoblje učinci su brzo vidljivi.
Pohvale i za ljubaznost i ugodan ambijent"

Biserka Krpetić

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas