Biorezonantna metoda

Biorezonantna dijagnostika kao i terapija, potpuno su bezbolni i bez ikakvih štetnih djelovanja ili nuspojava. Bez ograničenja na dijagnostiku mogu pristupiti odrasli i djeca starija od 4 godine.

Što je biorezonantna metoda ?
Biorezonantna metoda je nježna, neinvazivna i sigurna metoda kojom se stanice organizma dovode u ravnotežu. Ova se metoda temelji na činjenici da sve što djeluje izvana ili se unosi u organizam, kao i stres koji je unutarnji faktor, prenosi određene informacije i može narušiti staničnu komunikaciju ili na neki drugi način opteretiti ljudski organizam.
Kako izgleda tretman biorezonantne dijagnostike?
Tretman dijagnostike vrlo je jednostavan i potpuno ugodan i bezbolan. Analiza, u prosjeku, traje 60-ak minuta, dok osoba cijelo vrijeme sjedi u udobnoj stolici. Na glavi ima bioindikatore koji su u stvari slušalice preko kojih se putem visokih frekvencija tijelu daju upute koja su tkiva ili organi upravo analizirani.
Koje informacije možete dobiti biorezonantnom dijagnostikom?
Postupak dijagnostike za vas je iznimno jednostavan, ali rezultati koje ćete vidjeti na monitorima vrlo su detaljni i, još važnije, sveobuhvatni. Dijagnosticiramo energetsko stanje cijelog organizma, provjeravamo koja su tkiva ili organi došli u neharmonično stanje, te što je izazvalo tu neravnotežu.
Tko se sve može podvrći ovoj dijagnostici?
Ovoj dijagnostici jedino ne mogu pristupiti osobe s psihičkim oboljenjima ili one koje imaju ugrađen pacemaker ili stent, ne zbog štetnog djelovanja dijagnostike nego zbog elektromagnetskih ometanja koja mogu utjecati na rad uređaja. Zbog specifičnog stanja trudnicama se također preporuča da ne poduzimaju ništa bez konzultacije s liječnikom.

Zašto DIACOM

 • DIACOM zasta pomaže.
 • DIACOM skenira i uspoređuje
 • rezultate s referentnom bazom.
 • DIACOM vam govori što da
 • napravite u idućem koraku.
 • DIACOM može uništiti sve
 • patogene.
 • DIACOM vam olakšava muke s
 • alergijom.
 • DIACOM radi “recharge” vašeg
 • tijela.

"Isprobala sam anticelulitnu masažu od 10 tretmana i ugodno sam se iznenadila s vidljivim rezultatima. Također sam prezadovoljna s klasičnom masažom. Osoblje je iznimno ljubazno, a s druge strane vidljiva je njihova stručnost u svakom segmentu, od savjetovanja do konkretnih ciljanih savjeta. Moja preporuka svakome."

Klementina Bosus

"Hvala svima na odličnom tretmanu! Oduševljena sam pristupom terapeuta i terapeutskim postupcima. Posebno želim istaknuti blagodati masaže i ozonske saune i kupke nakon koje sam se osjećao osvježeno i opušteno!"

Nataša Arapović

"Vrlo sam zadovoljna uslugama sportske masaže, a korištenjem ozonske saune brzo sam primjetila pozitivne učinke na zdravlje. Terapeuti su vrlo ljubazni, stručni i profesionalni! Zato preporučujem ovaj centar svima !!
Vidimo se opet! 🙂

Iva

"Znajući za Bioclinic odlučio sam se na svojem putovanju kroz Zagreb posjetiti istu i počastiti sebe sa ozonskom komorom. Ispostavilo se da je termin "počastiti sebe" ispravan. Ugodna atmosfera, vrlo ljubazno osoblje koje je imalo razumijevanja iako se prethodno nisam najavio! Put sam nastavio kao da sam tek počeo putovanje, osvježen i IT žargonom resetovan !!! Nekoliko stotina kilometara iza i nekoliko koji čekaju ispred prekinuti na najljepši način. Novo iskustvo, živim dosta daleko od Zagreba, ali sljedeće putovanje ću podijeliti u dva dijela na istom mjestu, ovaj put sa nano-mikro kupkom sa ozonom.
Toplo poreporučujem!

Nedzad Grebović

"Tople preporuke za BioClinic centar. Mogu reći samo pohvale profesionalni, pouzdani, simpatični, vrhunski terapeuti.
Hvala na izvanrednoj usluzi!
Vidimo se opet!"

Sabina Urbanc

"Izrazito sam zadovoljna tretmanom maderoterapije uz stručno i educirano osoblje učinci su brzo vidljivi.
Pohvale i za ljubaznost i ugodan ambijent"

Biserka Krpetić

Bolja zdravstvena njega je naša misija

Kontaktirajte nas