Što je biorezonanca ?

Apsolutno sve stanice unutar našeg tijela komuniciraju među sobom, razmjenjujući informacije putem frekvencija, odnosno električnih impulsa. Svaka je grupa stanica jedinstvena i prepoznatljiva po sebi svojstvenim, karakterističnim signalima, tj. frekvencijskim obrascima. Da bi zdravlje osobe bilo potpuno, potpuna harmonija između svih tih frekvencija uvjet je bez kojeg se ne može. Što su navedene frekvencije usklađenije, tijelo je samim time zdravije. Kad unutarnji ili vanjski nepovoljni faktori naruše tu komunikaciju dolazi do organskih promjena, ili, drugim riječima, narušenog zdravlja.

Biorezonantna terapija, između ostalog, stvara sklad (harmoniju) unutar jednog organizma.
Energija unutar jedne jedine stanice je impesivna, a nikad ne razmišljamo o njoj. Jeste li zamislili svoje tijelo kao energetsko tijelo u kojem svaka od milijardi stanica zrači svojom energijom karakteristične, individualne valne duljine i frekvencije ?

Fantastično, zar ne ?

Što su frekvencije usklađenije mi smo zdraviji i više nalikujemo bešumnoj simfoniji.
Počnemo li razmišljati na ovakav način prestat ćemo promatrati svaki organ posebno, i odjednom ćemo na naš organizam gledati kao na cjelinu u kojoj su sve stanive, tkiva                                                                              i organi u skladu po načelima biorezonance.

Što je biorezonantna metoda ?

Biorezonantna metoda je nježna, neinvazivna i sigurna metoda kojom se stanice organizma dovode u ravnotežu. Ova se metoda temelji na činjenici da sve što djeluje izvana ili se unosi u organizam, kao i stres koji je unutarnji faktor, prenosi određene informacije i može narušiti staničnu komunikaciju ili na neki drugi način opteretiti ljudski organizam. Ne moramo ići dalje od hrane i njenih kemijskih dodataka. Danas je gotovo nemoguće izbjeći takve štetne utjecaje. Biorezonantna metoda, između drugih stvari, ima ulogu „ispravljača“ frekvencijskih područja tijela. Tako se neutraliziraju štetni i nepovoljni utjecaji, a potiču se metabolički procesi koji osnažuju obrambenu funkciju organizma. Cilj nam je otkriti područja frekvencija koja su u neravnoteži, iz bilo kojeg razloga, te opet postići harmoniju u vašem tijelu.
Što se tiče tehničkog aspekta cijele priče, biorezonantna metoda nije jedina u kojoj se koriste elektromagnetske informacije, za ostale ste sigurno čuli : MR (prikazuje slojeve tijela), EKG (uvid električne aktivnosti srca), EEG (prikazuje električnu aktivnost mozga).

Kako izgleda tretman biorezonantne dijagnostike?

Tretman dijagnostike vrlo je jednostavan i potpuno ugodan i bezbolan. Analiza, u prosjeku, traje 60-ak minuta, dok osoba cijelo vrijeme sjedi u udobnoj stolici. Na glavi ima bioindikatore koji su u stvari slušalice preko kojih se putem visokih frekvencija tijelu daju upute koja su tkiva ili organi upravo analizirani. DIACOM uređaj za analizu spojen je na moćno računalo gdje se podaci skeniranja analiziraju i pohranjuju. Vrlo složen i sofisticiran program sadrži ogromnu bazu referentnih vrijednosti i slika za sva tkiva i organe u tijelu, ali također i za mnoge patogene raznih vrsta (virusa, bakterija, gljivica, zoonoza itd), toksina, peludi, alergena, aditiva i ostalih spojeva. Postojeći se podaci dobiveni na analizi kompariraju s bazom podataka pohranjenom u računalu i dobiva se potpuna analiza energetskog stanja tijela. Kako bi postupak analize bio što uspješniji, najmanje dva sata prije analize nemojte jesti, te pijte što manje. Također, privremeno ćete odložiti mobilni uređaj kako ne bi dolazilo do elektromagnetskog ometanja uređaja. Ruke i noge moraju, za vrijeme analize, biti razmaknute (ne prekrižene).

Koje informacije možete dobiti biorezonantnom dijagnostikom?

Postupak dijagnostike za vas je iznimno jednostavan, ali rezultati koje ćete vidjeti na monitorima vrlo su detaljni i, još važnije, sveobuhvatni. Dijagnosticiramo energetsko stanje cijelog organizma, provjeravamo koja su tkiva ili organi došli u neharmonično stanje, te što je izazvalo tu neravnotežu. Definiramo i mjesta gdje su prisutni patogeni organizmi, i u kojoj mjeri stvaraju probleme osobi. Postojeći ili potencijalni upalni proces također će biti otkriven. Muće li vas alergije, naći ćemo koji vas alergen smeta.
Diacom dijagnostika temelji se na holističkom principu promatranja oganizma u cjelini. Otkriva se, često puta skriveni uzrok raznih tegoba.

Tko se sve može podvrći ovoj dijagnostici?

Biorezonantna dijagnostika kao i terapija, potpuno su bezbolni i bez ikakvih štetnih djelovanja ili nuspojava. Bez ograničenja na dijagnostiku mogu pristupiti odrasli i djeca starija od 4 godine. Ovoj dijagnostici jedino ne mogu pristupiti osobe s psihičkim oboljenjima ili one koje imaju ugrađen pacemaker ili stent, ne zbog štetnog djelovanja dijagnostike nego zbog elektromagnetskih ometanja koja mogu utjecati na rad uređaja. Zbog specifičnog stanja trudnicama se također preporuča da ne poduzimaju ništa bez konzultacije s liječnikom.