Smršaviti je lako uz laserski tretman i vaccai zrnca

Pretilost je na žalost, u današnje vrijeme, poprimila epidemijske razmjere. Ubrzan tempo života, stres, nepravilna prehrana, nesigurnost na radnom mjestu….sve to uzima svoj danak koji dovodi do prekomjerne težine.
Svima nam je to poznato : dođete umorni s posla, nešto obavite po kući i već je kasna večer. Shvaćate da ste gladni, i jasno je da idete vidjeti čega ima u hladnjaku..Ili, dogodi vam se nešto nepredviđeno, kao što je emocionalna stresna situacija i potpuno je ljudski da se idete utješiti hranom.
Ovakve stvari događaju se svima nama, i mogli bi ih nabrajati do unedogled.

Statistički najučinkovitija metoda mršavljenja, kilogrami se ne vraćaju zahvaljujući akupresuri.
Najjeftinija metoda – potreban samo 1 dolazak na laser tretman !
Tretiranje raznih bolesti i ovisnosti, bezopasni i neinvazivni tretmani

Brza rješenja tražimo u izgladnjivanju, tabletama i pripravcima za mršavljenje, bolnim kozmetičkim zahvatima i sličnom, čime radimo još veću štetu vlastitom organizmu, a kilogrami se vraćaju!
Kako bi se trajno riješili suvišnih kilograma i osigurali zdravlje organizma, Bioclinic Vam nudi lasersku metodu mršavljenja kao spoj akupunkture i akupresure, što se statistički pokazalo kao najučinkovitije jer se željena težina održava uz pomoć primjene akupresure prema uputama iz brošure koju dobijete. Uložite li svega dvadesetak minuta dnevno, bez gladovanja ćete uspijevati održavati željenu težinu.

Ne samo da je najučinkovitija metoda, nego i najjeftinija i najjednostavnija jer zahtjeva samo jedan dolazak na tretman laserom, a daljnje tretmane akupresure provodite dalje sami kada Vam odgovara prema uputama iz brošure koju ćete dobiti u Bioclinic-u.
Također, u postupku tretmana dobit ćete i i vaccai zrnca koja se stave na akupresurnu točku i vrše stalnu akupresuru kako bi osjećaj gladi nestao.

Prestanite se mučiti izgladnjivanjem i dođite u Bioclinic te počnite najlakše i najučinkovitije mršavljenje!

U cijenu tretmana uključeno je :

• Laser tretman
• Savjetovanje o prehrani
• Pokazivanje akupresurnih točaka
• Brošura s opisom točaka, trajanjem i djelovanjem
• Vaccai zrnca za akupresuru uha

Tijelo normalne težine ne mora biti fatamorgana. Pomislite samo na sve one komade odjeće koji vas čekaju u ormaru. O vašem boljem osjećaju i samopouzdanju da i ne pričamo.
To je tu, telefonski poziv ili poslani mail udaljeno od vas