Korist masaže lica…

SVE KORISTI MASAŽE LICA

Toniranje mišića : ova vrsta masaže u velikoj mjeri smanjuje atrofiju lica i pomaže mišićima da pravilno oblikuju lice, što sprječava prerano opuštanje mišića lica.

Opuštanje : napetost koju skupljate tijekom dana jednostavno ne možete sakriti na licu. Masaža smanjuje nakupljenu napetost, što opušta nabore na licu. Masaža opušta i na drugačiji, nevidljiv način : dodir povećava razimu dopamina, serotonina i oksitocina, a kao što znamo, to su hormoni koji pridonose stanju smirenosti i sreće.

Upoznat ćete svoju kožu : masaža kože lica otkrit će dijelove lica koji imaju sklonost isušivanju i na koje se mora obratiti dodatna pažnja (piling i ostalo). Isto tako, primjetit ćete koji su dijelovi lica zapušteniji od drugih.

Poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže : svaka masaža potiče cirkulaciju i protok limfe. Pravilna i zdrava cirkulacija omogućit će bolje apsorbiranje kisika i ostalih hranjivih tvari u krv i na taj način bolje hraniti stanice. Iz tog razloga koža ima zdrav, prirodan sjaj nakon masaže.

Imate li kakvo dodatno pitanje ili se želite naručiti na tretman, slobodno nas kontaktirajte.

K O N T A K T

Vaš Bioclinic.tim